Af en bisonjægers dagbog 6


Af en bisonjægers dagbog 1

Af en bisonjægers dagbog 2

Af en bisonjægers dagbog 3

Af en bisonjægers dagbog 4

Af en bisonjægers dagbog 5

Af en bisonjægers dagbog 6

Af en bisonjægers dagbog 7

Af en bisonjægers dagbog 8

Af en bisonjægers dagbog 9

Af en bisonjægers dagbog 10

Af en bisonjægers dagbog 11

Af en bisonjægers dagbog 12

Af en bisonjægers dagbog 13

Af en bisonjægers dagbog 14

[FORRIGE]  [NÆSTE] 

Så nærmer det sig slutningen af november. Sidst jeg var oppe i reservatet så jeg ikke skyggen af en bison. Var nede af alle veje og stier - men forgæves.

I dag skinner solen og jeg beslutter mig til, at køre derop igen. Det er først på eftermiddagen og jeg har på fornemmelsen at det her nok er et fint tidspunkt på denne del af sæsonen.

Allerede på lang afstand ser jeg to silouetter i det fjerne. Der er ingen tvivl. De står på engen lige inden for lågen...

Ganske rigtigt. Der er hele flokken. Temmelig spredt står de der og gør sig til gode med det endnu saftige grønne græs - eller hvad det nu er for noget.

 

På rad og række.... ...det er vist kalven fra sidste år der er blevet stor

 

 

De er der naturligvis alle sammen. Som bison holder man sig til flokken - altid. Gad vide hvordan de gør når de føder? Sker det også midt i flokken? Selv de nye kalve har nået en pæn størrelse.

 

Men vi er nogle af de nye... ...og her er ham der bestemmer

 

 

 

Da jeg har betragtet dem nogen tid og taget en masse billeder, trækker jeg cyklen videre.... Jeg har gjort det én gang før, men denne gang er der én der bliver urolig og dem der står her galoperer et stykke ind på marken. Så cykler jeg videre ned til Svinemosen.

 Da jeg kommer tilbage er de der naturligvis stadig, og mens jeg er her i anden omgang kommer en del biler forbi. Der kommer også et par, som åbenbart var dem, jeg så fra tårnet ved Svinemosen. De var kommet ind af lågen der, for det var dér, de så dem sidst. Der har jeg ALDRIG set dem, men det viser bare, at de kommer overalt.

 

 

v
Bison på skideren.... Selv om man ikke er kønsmoden kan man godt øve sig

 

Desværre er lyset ikke perfekt til billeder. Jeg skulle have været der en time før. Men da var de der måske ikke endnu.

Oplivet kører jeg hjem igen med billeder i kameraet og en god oplevelse indeni.

 

[FORRIGE]  [NÆSTE]