På "bjergbestigning"


  

[HOME]

  1. København-Lübeck

  2. Lübeck-Holm/Seppensen

  3. Holm/Seppensen-Eversen

  4. Eversen-Bremen

  5. Bremen

  6. Bremen-Espelkamp

  7.  Espelkamp

  8. Espelkamp

  9. Espelkamp-Celle

  10. Celle-Lübeck

  11. Lübeck-København 

  

[FORRIGE]  [NÆSTE]

 

Rejsebrev 8

 

Søndag 13.05.12


Jeg falder først rigtig i søvn, da det bliver lyst, men får da lige 2 timer før Eberhard vækker mig. Vi skal på endnu en cykeltur, op over bjergene. De eneste bjerge i nærheden. Er vist op til 350 m, så meget er det ikke.
Min nye slange holder - og jeg HAR en ekstra med i dag.
 


Vi sætter cyklerne bag på bilen... ...og kører mod "bjærgkæden"

 

Det er præcis den tur jeg ikke selv kunne lave, fordi jeg ikke kender området, men DET gør Eberhard. Der er noget i retning af en million små veje her på kryds og tværs. Ind imellem én lidt større.
Vi krydser kanalen jeg skal følge i morgen til Hannover. Derfra vil jeg videre til Celle.
Vi er i Lübbecke - ikke at forveksle med Lübeck, som der desværre er noget længere til. Derfra går det opad. Det er vel et par km's stigning. Så er vi oppe og kører på langs af bjergryggen - det må den vel kaldes. Vi er i skov på et tidspunkt. Vi er så langt som til Holzhausen, hvor der er en eller anden festlighed, med sang, kaffe og kage. Vi er enige om, at pigerne der synger inde i teltet, skulle have haft at vide af deres mor, at det ikke lyder kønt. I stedet har moderen åbenbart opmuntret dem. En skandale. Vi nøjes med kaffe og kage. På vejen tilbage stopper vi ved en arbejdende vandmølle. Det er vist kun i dagens anledning, at den kører.
 


Vi er trods alt et par 100 m oppe På besøg i et interessant hus på hjemvejen

 

En dejlig tur i et passende tempo. Lige nok til at holde benene i gang.
Vi er hjemme tidligt nok, til at jeg lige kan nå at lægge mig lidt - jeg er mange timer bagud. Netop som jeg vist er slumret ind, er der  en stemme, der råber et eller andet. Jeg farer op i den tro, det er Eberhard. Det viser sig, at det er det ikke. Han mener, det nok er sønnen (til damen der boede nedenunder). Han ved godt, jeg er der og har nok skullet hente noget og så lige villet advare mig, om at han var der. Så søvn bliver der ikke noget af.
Så kører vi (i bil) endnu en gang over til Mari Anne. I dag skal vi have kaffe og vafler! Jeg kan med god samvittighed sige, at det er LÆNGE siden jeg har fået det, og at jeg glæder mig til det. Gad vide hvor mit vaffeljern er?
Jeg har taget computeren med og kan vise nogle billeder fra Kina. De går og kommer på skift, mens den anden laver mad. Vi skal have røgede foreller, røræg, salat, grønne asparges med tørrede tomater, kartofler og vist noget 5, jeg har glemt.


Der har været valg... De virker begge meget tilfredse med at de røde/grønne nu har fået absolut flertal: 121 mandater. CDU er den store taber. Det er lykkedes FDP at vende et sikkert nederlag til sejr. Forstået på den måde, at de bliver siddende. Die Linke ryger ud mens piratpartiet kommer ind. Det er et Bundeslands valg. De har åbenbart 4 forskellige valg: Bundestag (i Berlin), Bundesland, Kreislands og lokalvalg.
Vi har det hyggeligt indtil 22.30, hvor vi kører hjem i seng.

52.01 km

 

[FORRIGE]  [NÆSTE]