Dagen før dagen...


[HOME]

Intro

Første samling

Vintertræning

Forårstræning

Dagen før dagen...

Dag 1 til Bentwisch

Dag 2 til Rheinstorf

Dag 3 til Hotel Seeblick

Dag 4 til Haus Duden (Wesel)

Dag 5 til Liège

Dag 6 til Sedan

Dag 7 til Essômes sur Marne

Dag 8 til Paris

Dag 9 i Paris

Dag 10 Hjemturen

 

[TILBAGE]   [NÆSTE]

 

 

Så er det lige op over... I morgen går det løs.

Har vist fået klaret de fleste af de udeståender jeg havde. Fik i hvert fald slået græs og renset tagrender i går. Og var i Rønne for at aflevere raslebøssen, der har stået hos Inspiration på torvet i et halvt år. Den skulle egentlig have været afleveret dagen før - det havde jeg heldigvis glemt - ellers havde jeg følt mig nødsaget til at køre til Rønne i forgårs.... I pissende regn.
Da jeg løftede på bøssen var den stort set tom. Noget overraskende for da jeg var inde hos KL guld og sølv for nylig, havde de også én stående, og den var stort set fuld! Nå, det kan man så filosofere over....

I dag skal jeg pakke den store taske, der skal afleveres i løbet af dagen hos Bech Hansen & Studsgaard. Sådan at jeg kun har en lille rygsæk i morgen tidlig med tøj til at trække over cykeltøjet, mens vi er på færgen og toilettasken og den lille rejsecomputer.

Jeg skulle også gerne nå at reparere en guitar færdigt, som jeg har skaffet til en af mine flygtninge-venner. Den ser hæslig ud og da vi satte strenge på krakelerede plastik'en på to af stemmeskruerne, så jeg har måttet bestille et nyt sæt stemmeskruer, hvor jeg fik skiftet det vigtigste i går. Så nu er der 6 strenge på den, og den kan spille. Er af et mærke, der hedder Landola fra Finland. Ud fra typenummeret tror jeg den er fra 70'erne, men med nye stemmeskruer, bliver det en udmærket guitar. Blev den slebet og lakeret på ny m.m. ville den blive rigtig flot. Det var en dame i Kirkens Korshærs Genbrug der havde den liggende hjemme på loftet. Manden ville køre den på BOFA, men jeg insisterede på at se på den først. Den var ikke køn og havde kun én streng, men gribebrædtet var fint lige og i øvrigt sammensat af to stykker træ, som det skal være, hvis det skal være rigtigt. Og den ene streng gav en rimelig lyd fra sig. Så Kirkens Korshær er nu blevet 30 kr rigere. Jeg havde egentlig tænkt 25, men jeg havde kun 30 og ville ikke være bekendt at skulle have penge tilbage.

Så skulle jeg også gerne nå at lappe min "nattecykel", den med navdynamo. For tredje gang. Jeg var lige ovre for at lappe den unge mand med guitarens cykel i går eftermiddags. Cyklede lige de 300 m hjem. Og da jeg så skulle af sted til Ivar og Elly i sommerhuset i Boderne, var cyklen flad. Måtte pumpe 2 gange undervejs. Lavede senere en eksemplarisk lapning - troede jeg - men jeg følte åbenbart ikke grundigt nok inde i dækket. I hvert fald blev den ved med ikke at holde luft. Og jeg fandt et kraftigt lille søm, der stadig sad i dækket. Efter det var fjernet og endnu en lapning lavet endte med at køre hjemad og håbe det bedste.... Måtte pumpe 4 gange undervejs - i mørke - måtte føle mig frem. Om lidt skal de sidste huller findes.

Lige nu sidder jeg og skriver på min nye blog og venter på, at Brugsen skal åbne kl. 8, så jeg kan få købt en liter mælk til min morgenmad, der var kun en anelse yogurt tilbage - den har jeg spist.

 

[TILBAGE]   [NÆSTE]