Med Team Rynkeby til Paris - intro


[HOME]

Intro

Første samling

Vintertræning

Forårstræning

Dagen før dagen...

Dag 1 til Bentwisch

Dag 2 til Rheinstorf

Dag 3 til Hotel Seeblick

Dag 4 til Haus Duden (Wesel)

Dag 5 til Liège

Dag 6 til Sedan

Dag 7 til Essômes sur Marne

Dag 8 til Paris

Dag 9 i Paris

Dag 10 Hjemturen

[NÆSTE]


Jeg har i nogle år tænkt, at jeg en dag skulle prøve at cykle til Paris med Team Rynkeby. I sommeren 2015 kommer jeg til at snakke med en cyklist på færgen, som ganske vist ikke selv har prøvet, men som ved noget om det. Bl.a. at det jo ikke er nogen gratis fornøjelse.

Jeg bliver inspireret til at undersøge sagen nærmere og ender med at søge om at komme med. Den 1.sept. skulle man få svar. I mellemtiden har jeg hos lægen læst i et blad, at Scleroseforeningen har noget lignende. Ikke så mange dage, men over nogle af de legendariske Tour de France pas i Alperne. Jeg er lige ved at ville til at undersøge dét i stedet, da svaret kommer. Jeg er accepteret. I hvert fald i første omgang.

Det koster et stykke over 20.000 kr. Alt i alt nok snarere 30.000. Man køber sin egen Bianchi racer til at køre på. Det er de første 16.500. Så er der tøj-pakken til 2.500 og hotel-pakken til 5.000. Og så det løse inklusive hjemrejsen, den står man selv for. Cyklen og bagagen kan dog komme hjem med lastbilen. Nu har jeg jo ingen økonomiske problemer. Slet ikke når det gælder noget med usædvanlige cykelture.


 

En af de første samlinger - Teambuilding på Blykobbe Efterskole

Der trænes vinteren igennem på MTB eller hvad man nu har, indtil de nye cykler kommer. Så er det på raceren frem til afrejsen. Det hedder sig, at man skal træne mindst 3000 km heraf 2000 km med holdet. Træningen er i weekender'ne og engang mod slutningen kommer der yderligere nogle eftermiddagstræninger om tirsdagen. Jeg har lavet et overslag, så hvis jeg bare deltager hver anden gang, skal det nok gå. I hvert fald hvad DET angår. Noget andet er farten. Man skal kunne køre 25-28 km/t i snit - vi får se......

 


[NÆSTE]