Afsked med familien Maier - og på vej - mod Bodensøen


   [HOME]

  1. København-Alpirsbach

  2. Alpirsbach

  3. Alpirsbach

  4. Alpirsbach-Tuttlingen

  5. Tuttlingen-Lindau

  6. Lindau-Feldkirch(A)

  7. Feldkirch-Landeck

  8. Landeck-Innsbruck

  9. Innsbruck-Zell am Ziller

  10. Zell am Ziller-Zell am See

  11. Zell am See 

  12. Zell am See-Pffarwerfen 

  13. Pffarwerfen-Tuttmoning

  14. Tuttmoning-Passau

  15. Passau-Linz

  16. Linz-Melk

  17. Melk-Wien

  18. Wien

  19. Wien

  20. Wien

  21. Wien

  22. Wien-København

  

[FORRIGE]  [NÆSTE]

 

Rejsebrev 4

 

Søndag  24.07.11

Det var planen, at jeg skulle have sendt de første mails, som jeg netop har ventet med, fordi jeg ikke ved, hvornår jeg igen kommer på nettet. Hvor dum kan man være? Men vi sidder og drikker formiddagskaffe, dvs. det er over frokosttid - tingene bliver let lidt forskubbede her i huset, og så skal der laves varm mad, hvor jeg synes, jeg må tilbyde at hjælpe. Og så skal vi spise, og det ender med at blive alt for sent i forhold til, hvad jeg havde tænkt mig. Klokken er over 15 så jeg får travlt med at komme af sted og få sagt farvel. Nå, jeg har tænkt mig at køre til omkring mørkets frembrud og så slå telt op.
Netop som jeg kører begynder det at småregne. Ildevarslende.


Nr. 25 - Mosterei Afsked med familien - der mangler en kat

 

Turen op til Rötenberg er værre end forventet, men med 7-8 km/t kommer jeg da op.
Kortet er ikke så detaljeret som jeg troede, men jeg har igen lavet en liste over de byer, jeg skal igennem. Ligefrem fladt som Angela sagde, kan man ikke kalde landskabet. Alle byerne ligger nede i nogle huller, men slemt er det ikke.
Det er koldt, da jeg først er kommet op til Rötenberg, men senere bryder solen sør'me frem. Det blæser ret meget, men hovedsagelig i ryggen!
Det med bakkerne skal blive meget værre: Opad 15%! Den er dog ikke så lang, men der kommer mere. Så er det ved et lykketræf et stykke cykelsti, der skærer resten af bakken af.
Op og ned går det. Jeg har besluttet at skulle over Deislingen. Det var måske ikke så klogt. Jeg spørger mig for, men udenfor byen kommer der en motortrafikvej. Minus cykler. Og den anden tør jeg ikke tage: byerne passer ikke. Altså tilbage igen. Fornyet forespørgsel giver samme resultat. Det VAR altså den alligevel. Det er et sammensurium af jernbane, motortrafikvej og motorvej. Den passer ikke med kortet, men den FØRER til Trossingen. Den er stor og ikke rar at køre på, men frem kommer jeg.

Nu sidder jeg i et busskur og spiser den madpakke, jeg smurte og kl. 19.30. Jeg kører højst til 21.00
Det er lidt halvkoldt om fingrene, og jeg har bare cykelhandsker med. Det var en fejl. I bjergene kan det utvivlsomt blive meget værre.

Så har jeg slået lejr. Klokken er kun 20.50, men jeg kom til et stykke øde vej mod Tuttlingen, hvor cykelstien gik et godt stykke fra vejen. Nu er jeg kommet til dér, hvor cykelstien ophører, men inde bag et budskads ved et hjulspor er der perfekt. Der er ganske vist larm fra bilerne, men det meste dør vel ud inden længe?

67.18 km
15.5 km/t
50.8 km/t
4:20:30 tim

[FORRIGE]  [NÆSTE]